divendres, 19 de febrer del 2016

III Premi de literatura breu L'Actual



El proper dilluns, 1 de febrer de 2016, s'obre el termini per a participar al III Premi de literatura breu L'Actual. El precedeixen dues edicions en les que persones aficionades a escriure, de Castellar del Vallès i d'altres poblacions de Catalunya, hi han participat activament. Enguany, el jurat espera encara una participació més gran, sobretot, en la categoria jove, fluixa en participants en les altres dues convocatòries.

Els originals es podran presentar per correu electrònic a Microrelats@castellarvalles.cat fins al proper 28 de març. S'acceptaran obres literàries originals, inèdites, no premiades amb anterioritat i complertes, i no fragments de les mateixes o exemplars inacabats. Tots els treballs entregats hauran d'estar escrits en llengua catalana. El tema és lliure.

S'hi poden presentar persones de qualsevol origen i nacionalitat segons dues categories d'edat: juvenil (nascuts entre els anys 1998 i 2000; només microrelat) i adulta (majors de 18 anys; microrelat i poesia breu). L'incompliment de qualsevol de les bases del certamen implica abandonar la possibilitat de concurs. El Premi de litetura breu L'Actual es dedica a dues modalitats: microrelat i poesia breu. Els textos que no pertanyin a aquests gèneres literaris no entraran a concurs. S'acceptarà un únic treball per participant per cada modalitat i tots els treballs presentats hauran de tenir una extensió màxima de 300 paraules per microrelat i 500 per poesia breu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada