dilluns, 1 de febrer del 2016

Concurs de Microrelats 20è aniversari de la CAL



La CAL (Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana) és una entitat que treballa per al foment de l’ús social de la llengua com a eina de cohesió social. Des del 1996 impulsa diferents projectes amb aquesta finalitat, com són el Correllengua o els grups de conversa en català Xerrem i Junts.

Enguany fa 20 anys que va néixer l’entitat i per celebrar-ho hem decidit organitzar un Concurs de microrelats.

Aquest certamen literari, que compta amb la col·laboració de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, vol contribuir al foment de l'ús de la llengua catalana a través de l’elaboració de relats breus que promoguin una reflexió a l'entorn del lema de la CAL: “Llengua, Cultura i Llibertat”.

Els aspirants podran participar en alguna d'aquestes dues categories:

– La categoria oberta, que s'adreça a qualsevol persona major d’edat. Les obres que es presentin a aquesta categoria han de girar a l’entorn d’algun dels motius del lema “Llengua, Cultura i Llibertat”. Els textos han de tenir, com a màxim, una extensió de 1.200 caràcters (espais inclosos).
– La categoria Xerrem, de temàtica lliure, s’adreça als participants dels grups de conversa Xerrem. En aquesta categoria, els relats s’han de presentar en format d’àudio, i han de tenir una durada màxima de dos minuts.

Les persones que vulguin participar al Concurs poden fer arribar les seves narracions entre l’1 de febrer i el 31 de març de 2016.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada