dimarts, 10 de març del 2015

18a edició certamen literari Francesc Candel


Els treballs es poden presentar del 9 al 28 de març. Hi ha tres modalitats: relat curt (juvenil i adult), poesia i reportatge periodístic
El Districte de Sants-Montjuïc ha convocat la divuitena edició del certamen literari. El certamen consta de tres modalitats. Relat curt (juvenil i adult), reportatge periodístic i poesia. El tema és lliure en les tres modalitats, i la modalitat de reportatge periodístic en aquesta edició s’obre el concurs a totes les modalitats del periodisme (al reportatge, a la crònica periodística o l’article d’opinió).
El premi pel guanyador de cada modalitat és un trofeu i 300 euros. El finalista serà premiat amb un trofeu i 100 euros.
Els treballs poden estar escrits en català i en castellà, i s’han de fer arribar del 9 al 28 de març. a qualsevol de les tres biblioteques del districte: Biblioteca Vapor Vell (c. de Joan Güell 14-22), Biblioteca Francesc Candel (c. d’Amnistia Internacional 8-10), Biblioteca Poble-sec Francesc Boix (c. de Blai, 34). El jurat estarà format per representants de l’Ajuntament de Barcelona del Districte de Sants-Montjuïc, entitats de la Marina i personalitats especialistes en les diferents modalitats del certamen.
El veredicte es farà públic durant l’acte de lliurament de premis, el dimecres 27 de maig a les 7 de la tarda a la Biblioteca Francesc Candel.
El Districte publicarà els textos originals guanyadors a la seva web.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada