dimecres, 18 de febrer del 2015

11a edició Premis Vila de Lloret Literatura de viatges


El concurs s’emmarca en l’11a edició dels Premis Vila de Lloret de literatura de viatges. La convocatòria del concurs de blogs té la voluntat d’obrir el concurs a les noves tecnologies i de promocionar Lloret a l’exterior.

S’han convocat tres categories: Premi al Millor Blog Literari, Premi al Millor Blog de Viatges i Premi al Millor Post Turístic amb temàtica sobre Lloret.

El guanyador/a del Millor Blog Literari tindrà un premi de 300 euros, mentre que en l’altra categoria, l’import del premi serà de 200 euros i una inscripció amb una nit d’allotjament al TBEX, la major trobada en l’àmbit europeu de bloguers de viatges, escriptors de mitjans virtuals i creadors de continguts a nivell mundial, que se celebrarà a Lloret de Mar del 30 d’abril al 2 de maig.

En el concurs hi podrà participar qualsevol blog o diari personal escrit com a mínim en català. Per poder participar-hi, el bloguer haurà d’inscriure’s en el concurs a través del correu electrònic a cultura@lloret.cat fins al 6 de març. El veredicte del concurs es donarà a conèixer en el decurs de la Nit de la Cultura, prevista per al divendres 10 d’abril. Uns guardons que situen els viatges com a font d'inspiració de creacions literàries. La finalitat d’aquest concurs és unir la temàtica del viatge amb el municipi de Lloret. A banda de la nova categoria de blogs, la resta de categories són les habituals: narrativa, poesia i les diferents categories escolars.

El guardó més ben dotat és el Premi Narrativa de Viatges, valorat en 1.000 euros. Els treballs que es presentin en els premis Vila de Lloret s'han de fer arribar al Departament de Cultura, situat a l'edifici de Can Saragossa. El termini d'entrega és el 27 de febrer. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada